Lightking Benelux: partner en leverancier voor LED-schermen

Lightking Benelux: partner en leverancier voor LED-schermen

Onlangs is overeenstemming bereikt met de Lightking Tech Group in China voor het exclusieve dealerschap in de Benelux. Het nieuwe bedrijf Lightking Benelux gaat dit topmerk LED-schermen in de Benelux vertegenwoordigen en zal tevens dienen als kennis- en servicecentrum voor leveranciers.

Lightking Benelux kan de complete range aan ledschermen zowel indoor als outdoor leveren waarbij maatwerk de specialiteit is. De schermen kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maar onderscheiden zich voornamelijk doordat alle schermen CE en EMC proof zijn.

EMC-richtlijn

Vanaf April 2016 wordt de vernieuwde EMC richtlijn 2014/30/EU (Electro Magnetische Comptabiliteit) wettelijk van kracht en zal door de autoriteiten zoals het Agentschap Telecom actief gehandhaafd gaan worden, omdat de verstoring van radiocommunciatie onacceptabel toeneemt. Leds en met name de voedingen en bekabeling geven straling die in de laag- en middenfrequenties storen. Hier dien je je ledscherm tegen te bewapenen, EMC-proof te maken, om überhaupt aan de CE markering te kunnen voldoen. De meeste ledschermen voldoen hier niet aan.

Lightking Tech Group is in 1998 opgericht en is een zeer innovatief bedrijf met twee eigen fabrieken voor zowel de ledchips als de onderdelen voor de ledschermen. Doordat alles in eigen huis wordt geproduceerd en geassembleerd, geeft dit zowel kwaliteit als flexibiliteit in maatwerk en levertijd.

Patenten

Lightking heeft meer dan 50 patenten en zet innovatie in op het produceren van zeer energiezuinige ledschermen. In de markt verbruiken ledschermen gemiddeld tussen de 300 en 500W per m2. De standaard schermen van Lightking verbruiken gemiddeld slechts rond de 200W per m2 en de uiterst zuinige outdoor versies verbruiken zelfs minder dan 100 Watt per m2! Deze superenergiezuinige schermen zijn vorig jaar voor het eerst geïnstalleerd in het Birdsnest stadion te Peking voor de Wereldkampioenschappen Atletiek.

Lightking Benelux opereert vanuit Tilburg. Daar is ook een showroom en worden schermen en onderdelen op voorraad gehouden. Hier kunnen dealers informatie ontvangen over techniek, support en contentbeheer zodat zij op hun beurt de eigen klanten perfect kunnen adviseren.

Lightking Benelux

Signbedrijven, mediabureau’s en reclamebureau’s krijgen vaak aanvragen voor ledschermen en vinden dan in Lightking Benelux de partner voor commerciële en technische ondersteuning, waarbij Lightking Benelux ook zorg kan dragen voor de service en support nadat het scherm geleverd is.

Wij zullen een aantal van onze producten presenteren tijdens de ISE 2016 beurs van 9 t/m 12 Februari in de RAI te Amsterdam. Voor informatie en gratis entree kaarten kunt u contact opnemen via info@lightkingbenelux.com of telefonisch via +31 13 303 1174.

1 Comment

  1. Vigneron Stefaan schreef:

    Hallo Pieter,
    De presentatie ziet er goed en duidelijk uit, nu nog enkele realisaties en het komt helemaal in orde.
    Tot binnenkort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *